Her er en purung Batman i tv-serieversjon

«Gotham» får grønt lys. Se trailer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Batmans hjemby Gotham City er framstilt som en syndens pøl, med noen av tidenes største superskurker som innbyggere, i en rekke tegneserier, filmer og spill.

Nå er det duket for nok et gjensyn i tv-serien «Gotham», der vi blant annet får møte en ung Bruce Wayne før han utviklet flaggermuskostymet og ble Batman.

I går offentliggjorde Fox at de har gitt grønt lys for serien (oppstart blir trolig til høsten), og slapp samtidig den første traileren.

Gordon i sentrum Som traileren viser følger Gotham hovedkarakteren James Gordon (Ben McKenzie), som er en sjeldent ærlig purk i en by der korrupsjonen herjer 

Han blir satt til å etterforske drapet på Thomas og Martha Wayne - som i den offisielle Batman-mytologien blir drept av en ransmann foran sønnen Bruce.

Det er denne hendelsen som blir avgjørende for at Bruce Wayne, som da arver foreldrenes forretningsimperium, blir Batman i voksen alder.

I tillegg vil serien forklare bakgrunnen til flere av Gothams mest kjente figurer - i traileren får vi også glimt av folk som Penguin, Catwoman, Riddler og Poison Ivy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer