Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Espen Thoresen uønsket

BODØ/OSLO (Dagbladet): Slik ser et hotellrom ut etter at NRKs Espen Thoresen og hans kolleger fra XLTV har vært på besøk. Absolutt hele rom 216 på Central Hotel i Bodø var demontert etter helgas opphold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bare romforskning

Hun fikk sjokk, stuepiken som søndag formiddag kom til rom 216 for å gjøre rent etter NRKs programleder Espen Thoresen. Hver eneste demonterbare gjenstand på hotellværelset var plukket fra hverandre. Alle deler lå pent ved siden av hverandre. Og alle små skruer og deler var merket eller lagt i plastposer merket med hvor de hørte til.

Advarsel på radio

«Branninfoskilt-skruer», «skruer badedør», «lyspære stor lampe». Med slike stikkord gjorde NRK-kjendisene monteringsoppgaven noe lettere for hotellets vaktmester, som i morgentimene i dag må sette i gang med rommonteringen. Til og med toalettpapiret var rullet ut og lagt fint sammenbrettet i en haug. Og dusjen var demontert i tjue deler!

- Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, sier salgskonsulent Nicolay Kristensen, mens han beskuer XLTV-gjengens vanvittige verk.

- Det ser egentlig ut som en psykopat har vært på ferde. Ikke en skrue ligger feil. Det er 100 prosent ryddighet. Folk som har gjort dette kan ikke ha vært helt «på stasjon», fortsetter Kristensen. Saken er ikke politianmeldt, men politiet sikret seg likevel fotobevis i går.

Thoresen & co ble ikke oppdaget før søndag fordi romnøkkelen ikke var innlevert ved avreise lørdag formiddag. Hotellledelsen trodde derfor de skulle ha rommet til søndag.

Uakseptabelt

Både ledelsen i Studentsamskipnaden, som hadde hyret XLTV-gjengen til Bodø, og Espen Thoresen selv har nå lovet å betale utgiftene til istandsettelse av rom 216 på Central Hotel. Regningen er anslått til minst 10000 kroner.

Men å få bo der flere ganger kan Thoresen & co bare glemme:

- De er ikke velkomne tilbake som gjester med mindre de kommer og skrur rommet sammen igjen.

ORDEN I SAKENE: Hver skrue , hver lyspære og hver pakning er behørig merket og stilt opp på linje.