Her er Hollywoods vampyrsvar

Se traileren til den amerikanske remaken av vampyrfilmen «La Den Rette Komme Inn".

|||For vampyrfans, «Kick-Ass»-fans og ikke minst; fans av mørke kjærlighetshistorier kommer her en gledelig og kanskje etterlengtet nyhet.

Endelig kan man se traileren til «Let Me In», den amerikanske remaken av Tomas Alfredsons film «La Den Rette Komme Inn» fra 2008.

Filmen var basert på ei bok med samme navn av den svenske forfatteren John Ajvide Lindqvist, og ble ikke bare trykket til brystet av skandinavene, men håvet også inn en rekke priser internasjonalt.   

I den nye versjonen møter vi blant andre «Kick-Ass»-stjernen Chloe Moretz som Abby, den amerikanske varianten av vampyren Eli. Filmen skal slippes i USA 1.oktober ifølge filmnettstedet imdb.com.

Blod og kjærlighet Her fortelles historien om mobbeofferet Owen — eller Oscar som han heter i originalen, som møter vampyrjenta Abby når hun flytter inn i nabolaget.

Historien spilles rundt vennskap, mørk, ung kjærlighet og blodig horror.

Matt Reeves, kanskje mest kjent for filmen Cloverfield, står bak både manus og regi for «Let Me In» og har flyttet handlingen fra et forsted i Stockholm til en småby i den amerikanske staten New Mexico.  

Tomas Alfredson har ved flere anledninger uttrykt sin skepsis til den nye filmen og uttaler i et intervju med Ain't it cool news at han føler remaken av filmen nærmest blir som en kritikk av hans versjon.

Flere filmnettsteder, som hadde fryktet en amerikanisert versjon, er positive til traileren. For eksempel mener Slashfilm at den virker overraskende tro mot orginalen.