Her er høstens beste norske krim så langt

Isdronningen Monica Kristensen.

BEDRE OG BEDRE: Monica Kristensen har skrevet fem kriminalromaner, og hun blir bare bedre og bedre. Foreløpig er hennes nye roman høstens beste for Dagbladets krimekspert. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BEDRE OG BEDRE: Monica Kristensen har skrevet fem kriminalromaner, og hun blir bare bedre og bedre. Foreløpig er hennes nye roman høstens beste for Dagbladets krimekspert. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Hvis du planlegger en tur til Nordpolen, bør du styre klar av Monica Kristensens bidrag til bokhøsten. Hvis ikke risikerer du at alle dine forestillinger om det frie og eventyrlige livet på isen avlives. Eller kanskje er det motsatt. Kanskje må du lese denne boka.

Den vil nemlig realitetsorientere deg kraftig, og realisme er en verdifull egenskap for den som vil nå polpunktet og komme fra det med livet i behold. Det får de fire ekspedisjonsmedlemmene i «Ekspedisjonen» bitterlig erfare.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer