Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er høstens tv-vinner i USA

Stygg assistent troner på toppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hver høst flommer amerikanske tv-selskaper markedet med nye tv-serier, men de som ikke oppnår umiddelbar suksess blir kjapt tatt av plakaten.

Men én av seriene som definitivt ikke blir kansellert, er «Ugly Betty».

Med 14,8 millioner seere, er ABC-serien den mest sette nye serien denne høsten. Antallet seere er det beste noen ny serie har oppnådd i høst, og det beste for tv-selskapet med en egenprodusert serie på 13 år, skriver Hollywood Reporter.

Nina Lorgen Flemmen, innkjøpssjef i TVNorge har tidligere fortalt Dagbladet.no at hun var spent på hvilken mottakelse serien ville få i USA.

- «Ugly Betty» handler om en mindre pen jente som får jobb i et moteimperium. Hun er kjempeflink, men ser ikke ut, og er den eneste som sjefen ikke vil feie over. Her har amerikanerne tatt et manus fra en søramerikansk såpeopera, og gjort den om til en ukentlig dramaserie, sa Lorgen Flemmen.

Les også:

Hva blir det neste «Lost» eller «Prison Break»?

STOR SUKSESS: Hovedrolleinnehaver America Ferrera (til venstre) og produsent Salma Hayek står bak høstens store amerikanske tv-suksess. Foto: SCANPIX/AP
STOR SUKSESS: Hovedrolleinnehaver America Ferrera (til venstre) og produsent Salma Hayek står bak høstens store amerikanske tv-suksess. Foto: SCANPIX/AP Vis mer