<strong>Overraskelsesrap:</strong> Lars Vaular er en av de uannonserte artistene som spiller en akustisk, nedtonet konsert på Hovefestivalen. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
Overraskelsesrap: Lars Vaular er en av de uannonserte artistene som spiller en akustisk, nedtonet konsert på Hovefestivalen. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer

Her er Hoves overraskelsesartister

Akustiske og intime opptredener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges største musikkfestival, Hovefestivalen, er igang på Tromøya i Arendal.

I tillegg til en line-up med blant andre Kings of Leon, Frank Ocean og Calvin Harris, er det også en rekke artister som uannonsert skal holde mindre, nedtonede konserter på festivalområdet.

Nedtonet uttrykk Dagbladet kan avsløre at det er Lars Vaular, Jonas Alaska, Moddi og Jake Bugg. Moddi og Jake Bugg er også en del av den offisielle line-upen, men under disse opptredenene vil scenene være små og uttrykket mer nedtonet.

Konsertene holder i et samarbeid med streamingtjenesten Spotify. PR-ansvarlig Sofie Grant forteller at de har plukket ut artister som passer til det intime konseptet.

- Vi ønsker å by noe mer spesielt og intimt enn de større konsertene. Alle disse navnene passer bra akustisk og i et mindre miljø, sier hun.

Strandkonsert  I dag spiller Jonas Alaska og britiske Jake Bugg.

Sistnevnte holder konsert på selve stranden i utkanten av festivalområdet.

Lars Vaular skal etter planen spille på onsdag, mens Moddi skal spille på torsdag. Informasjon om tidspunkter og hvor konsertene holdes blir delt på den offisielle festivalappen når konsertene nærmer seg.

Festivalen kjørte samme konsept i fjor. Da var overraskelsartistene Emeli Sandé, Ed Sheeran, Lemâitre og Mikhael Paskalev.

<strong>Også i fjor:</strong> Under fjorårets festival var det Emeli Sandé, Ed Sheeran, Lemâitre og Mikhael Paskalev som gjorde uannonserte, akustiske opptredener. Bildet er fra sistnevntes konsert. Foto: Spotify
Også i fjor: Under fjorårets festival var det Emeli Sandé, Ed Sheeran, Lemâitre og Mikhael Paskalev som gjorde uannonserte, akustiske opptredener. Bildet er fra sistnevntes konsert. Foto: Spotify Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer