Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Idol-favoritten

- Men jeg er blitt forkjølet før semifinalen, sier bookmakernes favoritt. Se hvem det er!

(Dagbladet.no): Tippeselskapet Unibet har satt odds på de 50 semifinalistene i Idol. Øverst på lista troner David Bakke fra Moss. Hvis du setter en hundrelapp på David, sitter du igjen med 600 kroner hvis han vinner Idol.

Bakke tar favorittstempelet med en klype salt.

- Jeg regner med at grunnen til at jeg er favoritt, er at jeg har vært mye på TV. Jeg får håpe det beste og forvente det verste, sier han til Dagbladet.no.

- Det er veldig hard konkurranse. Det er veldig mange flinke jenter med i år, og det er også mange dyktige gutter. Idol er veldig uforutsigbart. De tidligere årene har det skjedd mye man ikke hadde regnet med, sier Idol-favoritten.

Forkjølet

David er blitt syk, men skal i studio i dag for å forberede seg til semifinalen i morgen.

- Jeg har klart å bli forkjølet. Det bekymrer meg litt, men det går heldigvis mot slutten av forkjølelsen. Jeg gleder meg til semifinalen, og skal prestere så godt jeg kan. Det som skjer, det skjer. Det viktigste er at jeg er fornøyd selv, sier han til Dagbladet.no.

Markedssjef Bjørnar Thomassen i Unibet sier at David Bakke har imponert selskapets oddssettere.

- Han har utstråling og ser ut til å like det han driver med. Vi tror ikke semifinalen i morgen blir spennende i det hele tatt. David går videre, sier han til Dagbladet.no.

Riktig låtvalg?

David har valgt å synge «Right Here Waiting» av Richard Marx under semifinalen.

- Det er litt overraskende at han velger en såpass rolig ballade, men det er kanskje noe som passer ham. Vi er med fornøyde med valget til Eva Skram, «Somewhere Only We Know» med Keane. Det er en svært god låt, som ligger på hitlistene nå.

Tippeselskapet har Eva Skram på andreplass på favorittlisten, sammen med Tone D. Aaberge. Begge gir åtte ganger tilbake innsatsen. Men Unibet innrømmer at vinneren kanskje ikke står på oddslisten i det hele tatt.

- Men vi klør oss fremdeles i hodet. Vi har 50 navn og 50 bilder, men har bare hørt rundt halvparten av dem på TV. Lasse Uppmann som ligger høyt på favorittlisten vår, har vi ikke hørt synge. Den eneste grunnen til at han er en av favorittene våre, er at han gjorde det bra i fjor.

- Kurt var omtrent ikke synlig før finalen. Og da vi skulle sette odds på Kjartan tidlig i programmet i fjor, sa jeg at de bare hadde tatt ham med for å fylle opp med femti deltakere i semifinalen. Han vant jo Idol i fjor, så mye kan skje, sier Thomassen til Dagbladet.no.

FAVORITT: David Bakke (19) fra Moss er bookmakernes favoritt til å vinne Idol.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media