- Her er jeg ikke noe babe-alibi

Jenny Skavlan føler hun alltid får babe-roller i norske filmer. Sånn er det ikke i Sverige.

SPILLER DIAKON: Jenny Skavlan er godt påkledd, spiller diakon, er enslig mor og bruker snus i den svenske TV-serien «Halvägs till himmlen». 
Foto: CAROLINA ROMARE / TV4
SPILLER DIAKON: Jenny Skavlan er godt påkledd, spiller diakon, er enslig mor og bruker snus i den svenske TV-serien «Halvägs till himmlen». Foto: CAROLINA ROMARE / TV4Vis mer

(Dagbladet): Mai og juni tilbrakte Jenny Skavlan (27) i Sør-Sverige. I en Malmö-leilighet bodde hun alene mens hun terpet på svenske replikker, og gikk inn i rollen som diakonen Fanny Lund.

- Hver morgen var det på med dølle jeans, crocs, presteskjorte, snus og null sminke. Det er gøy å gjøre en rolle som ikke har noe staffasje eller er castet som en romanse, sier Skavlan.

- Her var jeg ikke noe babe-alibi, som jeg ofte har vært. Jeg spilte bare ei morsom dame som får lov til å utvikle seg over åtte episoder.

Som en konfirmasjon

Til høsten har serien «Halvvägs till himlen» premiere på svenske TV4. Lasse Lindblom har regien, mannen som blant annet står bak filmen «Solstorm» med Mikael Persbrandt, politiserien «Maria Wern» og kritikerroste «Molanders».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.