Her er Joachim Triers nye stjernelag

Blant andre «Social Network»-stjerna er med.

INTERNASJONAL-DEBUT: Joachim Trier er i gang med filmen «Louder Than Bombs» og har fått med seg store navn på plakaten. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet
INTERNASJONAL-DEBUT: Joachim Trier er i gang med filmen «Louder Than Bombs» og har fått med seg store navn på plakaten. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har lenge vært stor interesse blant amerikanske filmfolk for å få den norske filmskaperen Joachim Trier over dammen.

Regissøren, som står bak filmer som «Reprise» og «Oslo 31. august», er allerede i gang med sin første innspilling i USA, familiedramaet «Louder Than Bombs», der det har blitt jobbet på spreng med å få på plass et stjernelag av skuespillere.

Nå er de klare.

Veldig begeistret Ifølge Screendaily er Isabelle Huppert, Gabriel Byrne og Jesse Eisenberg klare for Joachim Triers engelskspråklige debut «Louder Than Bombs». Det bekrefter også Memento films, som skal produsere familiedramaet, i en pressemelding.

- «Louder Than Bombs» er en karakter-drevet film, så jeg er veldig begeistret for å ha med så utrolige skuespillere på dette, sier Trier i pressemeldingen og fortsetter:

- Isabell, Jesse and Gabriel er alle skuespillere jeg har ønsket å jobbe med i lang tid. At de skal spille sammen som en familie føles fantastisk.

Familiedramaet handler om en tidligere berømt krigsfotograf, som blir spilt av «Amour»-skuespilleren Isabelle Huppert. Den franskspråklige filmen «Amour» slo «Kon-Tiki» under årets Oscar-utdeling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer