Her er klippet alle snakker om

Se Martine Aurdal og Brita Møystad Engseth lures inn i hijab.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kveld hadde det nye humorprogrammet til Bård Tufte Johansen og Harald Eia premiere. I første episode av «Storbynatt», som sendes på NRK1, ble Martine Aurdal og Brita Møystad Engseth utsatt for skjult kamera.

Det skrev Dagbladet om i begynnelsen av oktober. Les også - Jeg sa ja til å få et sjal rundt halsen, og et teppe rundt beina.

Ble testet Aurdal og Engseth intervjues om likestilling på Grand hotel, angivelig av den arabiske tv-kanalen Al Arabiya.

Men egentlig er det NRK sin stuntreporter Yousef Hadaoui som stiller spørsmål om hvordan det er å være kvinne i dagens Norge.

«Vi gjorde dette for å se hvor mye disse kvinnene var villige til å tilpasse seg egyptiske forhold, og du fikk napp hos Brita Møystad Engseth og Martine Aurdal», sier Bård Tufte Johansen i «Storbynatt» før klippet vises.

- Jeg følte at noe ikke var riktig. Vi skulle møtes på Grand Hotel, og det var på et hotellrom. Så når intervjuet begynte, lurte de på om jeg ikke kunne ta på meg en burka, og når jeg nektet det så holdt de en potteplante i kameralinjen - og forklarte at det var for å dekke meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer