Her er låtene de spiller oftest

Sier utvalget noe om hvordan de vil bli husket?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede under turnéåpningen på bondelandet i Werchter utenfor Brussel 5. juni ble det observert tydelige alderdomstegn, småstein, rusk og rufs i Rolling Stones-maskineriet. Den slags fordomsfulle innvendinger ble grundig tilbakevist så seint som på den hypnotiserende, inspirerte 2003-turneen (som dessverre aldri kom til Norge). I år kan Keith Richards finne det for godt å rusle bak til Lisa Fischer og de andre koristene – som han gjorde under «Can’t You Hear Me Knocking» i Werchter – og glemme å komme tilbake for låtas avsluttende gitaroppgaver.

Derimot gjør en imponerende hardtarbeidende Mick Jagger en heltemodig innsats for å holde Stones-fortet oppe. Denne innsatsen, kombinert med et håndplukket låtutvalg, er det som gjør Stones anno 2007 til noe annet enn en pensjonisttur med bra lydanlegg.

MAN SKAL VÆRE forsiktig med å overvurdere testamentverdien av Den Siste Turneen for et av rockhistoriens aller viktigste band. I disse kanontider er det likevel fristende å lese The Rolling Stones-repertoaret som Mick Jagger og Keith Richards’ egen revisjon av over 40 års virksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer