Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er låtene i «SingStar Legends»

Denne gangen med Black Sabbath og Nirvana!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Som vi tidligere har meldt om er det snart klart for et nytt spill i den populære syngespillerien «SingStar» på PlayStation 2.

«SingStar Legends» vil som navnet antyder by på velkjente artister som alle har levert låter de fleste har hatt på hjernen ved et par anledninger.

Superstjerner som Madonna, Elvis, U2, John Lennon, Rolling Stones og Elton John er oppført på sangmenyen, noe som skulle bidra til at de aller fleste vil dra kjensel på låtene.

Noen vil imidlertid heve et øyenbryn over at Black Sabbath er med på lista (selv om den nye MTV-generasjonen forlengst er blitt hjemmekjære hos Ozzy). Også klassikere fra Nirvana, Johnny Cash, Blur, Roxy Music og Jackson 5 dukker opp.

Som vanlig er din egen (og dine venners) musikksmak det eneste som kan avgjøre om dette «SingStar»-spillet er verdt et innkjøp eller ei. Det byr ikke på noen nye moduser i forhold til det som er vanlig - bare 30 nye sanger.

«SingStar Legends» kommer på PlayStation 2 i november. Men før den tid er det duket for den mer lokale «SingStar norsk på norsk», som vi har tatt en kikk på - og som rapgruppa Madcon var så greie å demonstrere for oss ...

ER MED: The Rolling Stones dukker opp i «SingStar Legends» i november. Foto: SONY
ER MED: The Rolling Stones dukker opp i «SingStar Legends» i november. Foto: SONY Vis mer
ER MED 2: Nirvana.
ER MED 3: Elvis.