Her er Madonnas nye singel

Lakk på Ibiza.

SLIPPER NY SINGEL: Madonna, som spilte den første av sine to Oslo-konserter i går, slipper ny singel førstkommende mandag. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
SLIPPER NY SINGEL: Madonna, som spilte den første av sine to Oslo-konserter i går, slipper ny singel førstkommende mandag. Foto: Kyrre Lien/ScanpixVis mer

(Dagbladet.no): Midt inne i den omfattende europaturnéen Sticky & Sweet Tour slipper Madonna førstkommende mandag en ny singel i forbindelse med et greatest hits-album som slippes 28. september.

Albumet, som har fått tittelen «Celebration», vil i tillegg til et knippe av hennes mest kjente sanger også inneholde to helt nye låter.

Førstesingelen fra albumet som nå altså har lekket på nett har også fått navnet «Celebration» og er produsert av Madonna sammen med hennes oppvarmer på europaturneen, den britiske dj'en og produsenten Paul Oakenfold.

Oakenfold, som er kjent som en av verdens største trance-dj'er, og som holder en egen konsert på Sentrum Scene i Oslo i kveld etter at han varmet opp for pop-ikonet på Valle Hovin i går, spilte den nye låta da han holdt konsert på Ibiza fredag i forrige uke. Det var under denne konserten at en tilskuer med videokamera tok opp musikken, for så å legge den ut på YouTube. Det er imidlertid uklart om versjonen Oakenfold spilte er den opprinnelige versjonen av «Celebration» eller om det er en remix.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters skal den andre nye låta på albumet være et samarbeid mellom Madonna og rapperen Lil' Wayne, med den foreløpig ubekreftede tittelen «Revolver». En demoversjon av «Revolver», heller ikke denne bekreftet av Madonnas plateselskap Warner Bros. Records som ekte, og foreløpig uten popstjernens vokal, har ligget ute på YouTube siden midten av mai.

CELEBRATION: Slik ser coveret på Madonnas greatest hits-album ut. Coveret er designet av streetart-kunstneren «Mr. Brainwash».
CELEBRATION: Slik ser coveret på Madonnas greatest hits-album ut. Coveret er designet av streetart-kunstneren «Mr. Brainwash». Vis mer