Her er millionduellen i gang

Frp-politiker og pokerstjerne vil ha debatt.

MILLION-DUELL: Ola Amundsgård (kallenavn Odd_Oddsen) er en av Norges fremste pokerspillere. Her setter han en million kroner på spill i møtet med stortingsrepresentant for Frp i Østfold, Erlend Wikborg (t.h). Foto: Frode Fagerli
MILLION-DUELL: Ola Amundsgård (kallenavn Odd_Oddsen) er en av Norges fremste pokerspillere. Her setter han en million kroner på spill i møtet med stortingsrepresentant for Frp i Østfold, Erlend Wikborg (t.h). Foto: Frode Fagerli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ola Amundsgård, som er en av Norges fremste pokerspillere, utfordret i slutten av oktober samtlige norske stortingspolitikere til duell om en million norske kroner. Det Amundsgård vil oppnå, er en debatt rundt pokerens situasjon i Norge.

Kort tid etterpå godtok Erlend Wiborg, stortingsrepresentant for Frp i Østfold, utfordringen på strak arm. Ola Amundsgård gir altså bort en million kroner om Wiborg vinner kampen, sistnevnte risikerer ingenting, selv om han skulle tape.

De to duellantene startet i dag spillingen.

Duellen spilles på Internett, men spillerne sitter i samme rom med hver sin PC. Styret i Norsk Pokerforbund er tilstede sammen med andre sentrale aktører i pokernorge.

Duellen vil ikke bli avgjort i dag. Det blir etter alle solemerker en langtrukken affære.

Pokervarianten de to spiller, er Pot Limit Omaha, og det skal spilles ikke mindre enn 10 000 hender.

Liten erfaring Den av de to duellantene som da sitter igjen med flest sjetonger, stikker av med seieren. Det heter også i forutsetningene for duellen at begge må kunne stille minst 20 timer til disposisjon i måneden fram til 7. mai, eller kampen er avgjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.