- Her er min favoritt

Knut Anders Sørum har falt pladask for Kypros' bidrag i årets Eurosong. Nå oppfordrer han alle til å stemme på Lisa Andreas i semifinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ISTANBUL (Dagbladet): - Det er en veldig god sang, og jeg synes Lisa framfører den på en fin og hjertelig måte. Hun når ut, det er ikke bare staffasje med henne. Hun skiller seg meget positivt ut, sier Knut Anders.

Oppfordring

Mens Knut Anders er sikret finaleplass på grunn av Jostein Hasselgårds gode fjerdeplass i fjor, må Lisa Andreas konkurrere mot 21 andre bidrag i onsdagens semifinale før hun eventuelt havner i finalen.

- Jeg skal be alle jeg kjenner om å stemme på deg i semifinalen, sier Knut Anders til Lisa.

Mye møl

I går fikk Knut Anders prøvd scenen for første gang, og på pressekonferansen etterpå dro han, de fem koristene og musikalsk leder Javed Kurd på gitar til med en akustisk versjon av en Stevie Wonder-låt til glede for de mange frammøtte.

- Det gikk fint på scenen. «High» er en utfordrende sang å synge, men alt sitter. Jeg hadde en prat med Jostein Hasselgård før jeg dro og fikk et par gode råd på veien, sier Knut Anders, som ikke er redd for å si sin mening om mange av de øvrige bidragene.

- Hvis jeg skal ha et snev av integritet når jeg kommer hjem, må jeg jo få fram at jeg også synes det er forferdelig mye møl her, sier han.

HJERTELIG MØTE: Knut Anders Sørum og den kypriotiske artisten Lisa Andreas fant tonen under Eurosong-velkomstfesten i går kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer