Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er neste års første festivalartist

Mark Knopfler til Norwegian Wood.

NORGESVENN: Mark Knopfler spiller på neste års Norwegian Wood. Dagen etter står han på scenen i Bergen.
NORGESVENN: Mark Knopfler spiller på neste års Norwegian Wood. Dagen etter står han på scenen i Bergen. Vis mer

(Dagbladet.no): Nyheter om nye festivalartister kommer vanligvis svært tett utover våren, og kanskje er det derfor Norwegian Wood allerede i september offentliggjør sitt første slipp.

Festivalsjef Jørgen Roll kunne nemlig offentliggjøre i en pressemelding i dag at Mark Knopfler spiller i Frognerbadet søndag 13. juni. Dagen etter spiller han i Vestlandshallen i Bergen.

Knopfler-nyheten times ganske sikkert opp mot utgivelsen av supergitaristens nye plate «Get Lucky», som slippes til neste uke.

Norwegian Wood går imidlertid langt i sitt presseskriv i å antyde at artisten ikke kommer til å «ta en Todd Rundgren» - å bare spille nye låter.

- Med megahits som «Money For Nothing», «Sultans Of Swing», «Romeo and Juliet», «Walk of Life», «Tunnel of Love», «Brothers in Arms,» «Telegraph Road», «So Far Away» og «Sailing to Philadelphia» — for å nevne noen - har Mark Knopfler definitivt nok å by på til sitt publikum, heter det i pressemeldingen.

Knopfler har gjestet Norge flere ganger tidligere, både solo og med Dire Straits.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media