Her er neste «Call of Duty»

Ikke noe å se ... eller?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAN FRANCISCO (Dagbladet.no): Under utdelingen av Game Developers Conference Awards i San Francisco onsdag kveld, ble publikum vist en liten forsmak på den etterlengtede oppfølgeren av «Call of Duty 4: Modern Warfare».

Da utvikleren Infinity Ward hentet skytespillserien over til moderne forhold, ga de samtidig serien et sårt trengt løft, og mange har derfor vært nysgjerrige på hva de vil gjøre med oppfølgeren.

Videoen som ble vist var imidlertid ikke spesielt opplysende - ikke ett sekund med spillscener ble vist. I stedet ble vi servert en video med masse bakgrunnsstøy og en visuell framstilling av lydbølgene - som etterhvert viser seg å være noe mer enn bare det ...

Litt håndfast info kunne i hvert fall teaseren gi, og det var lanseringsdatoen for spillet. 10 november i år.

På prisutdelingen ble forøvrig «Fallout 3» kåret til årets spill, og prisen for livslang innsats gikk til «Metal Gear»-skaper Hideo Kojima, som forøvrig skal holde et halvannen time langt foredrag vi vil følge i morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer