Her er neste «World of Warcraft»-utvidelse

En enorm katastrofe snur spillet på hodet i «Cataclysm».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Denne helgens spillkonferanse BlizzCon i Anahaim, California, bringer med seg en rekke gode nyheter for fans av spillselskapet Blizzard - skaperne av «World of Warcraft», «StarCraft» og «Diablo».

På en pressekonferanse i går ble den tredje utvidelsespakken til nettopp «World of Warcraft» annonsert.

Og med «Cataclysm» vil store forandringer skje i fantasiriket Azeroth, skal vi tro nyhetene pakken bringer med seg.

Både Alliance- og Horde-fraksjonene får hver sine nye spillbare raser, henholdsvis worgen og goblins. I tillegg øker taket for erfaringspoeng til 85, og spillerne får utforske helt nye landområder, grotter og oppdrag.Men også velkjente aspekter ved spillet vil endre seg etter en, som spillnavnet antyder, enorm katastrofe. Den enorme dragen Deathwing våkner fra en underjordisk søvn, og på sin ferd opp til og over overflaten etterlater han seg kaos og destruksjon.

- I tillegg til å revitalisere noen av de mest kjente og ikonniske områdene i spillverdenen, vil denne tredje «World of Warcraft»-utvidelsen tilby nye spillelementer og et stort antall nytt innhold som spillerne kan utforske, sier Blizzard-sjef Mike Morhaime i en pressemelding.De store ødeleggelsene i spillet gjør det mulig for erfarne «World of Warcraft»-spillere å gjenoppleve veien opp til nivå 60 på en helt annen måte, ettersom landområdene i Kalimdor og Eastern Kingdoms blir helt endret etter Deathwings framferd. Du vil også kunne få tilgang til flyvende ridedyr i disse områdene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer