Her er norske Guro på den røde løperen med Keira Knightley

Spiller mot superstjerna i ny storfilm.

PÅ DEN RØDE LØPEREN:  Før helga var det gallapremiere på storfilmen «Anna Karenina», der norske Guro Nagelhus Schia (til venstre) spiller mot den internasjonalt kjente skuespilleren Keira Knightley (til høyre). Foto: GIMINI/ Stella Pictures
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Før helga var det gallapremiere på storfilmen «Anna Karenina», der norske Guro Nagelhus Schia (til venstre) spiller mot den internasjonalt kjente skuespilleren Keira Knightley (til høyre). Foto: GIMINI/ Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I vår ble det kjent at den norske danseren og skuespilleren Guro Nagelhus Schia (33) hadde sikret seg en rolle i storfilmen «Anna Karenina». Der spiller hun mot verdenskjente navn som Keira Knightley (27) og Jude Law (39).

- Det er ganske absurd, sa Schia til Dagbladet i vår.

14. november var det gallapremiere på filmen, basert på Leo Tolstoys roman. Der strålte norske Schia side om side med superstjerna Knightley.

Koreograf Knightley spiller hovedrollen som Anna Karenina, og Schia spiller hennes kammerpike, Annushka.

- Det var ganske nervepirrende, og det hendte jeg fikk litt panikk om kvelden hvis jeg tenkte på hva jeg skulle gjøre på settet dagen etter, innrømmet Schia til Dagbladet i april.

Schia er utdannet ved Statens balletthøgskole, og har vært ansatt ved dansekompaniet Carte Blanche.

I tillegg til å være skuespiller, har hun også vært dansekoreograf for filmen «Anna Karenina», står det i en pressemelding fra UIP Norway.

Med kjæresten Ifølge samme pressemelding har også Schias kjæreste, Vebjørn Sundby, en rolle i filmen. Begge to skal ha vært til stede på den røde løperen under gallapremieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.