Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er NRK-trioens sommerjobb

Hilde Hummelvoll tilbake i jobben hun skulle hatt for to år siden.

DREAMTEAM: NRK kaller selv «Sommeråpent»-laget for en kvinnelig supertrio. NRK har hanket inn sine største profiler til å ta opp kampen med TV 2s seere i sommer. Foto: NRK.
DREAMTEAM: NRK kaller selv «Sommeråpent»-laget for en kvinnelig supertrio. NRK har hanket inn sine største profiler til å ta opp kampen med TV 2s seere i sommer. Foto: NRK. Vis mer

Etter planen skulle Hilde Hummelvoll ledet «Sommeråpent» på NRK sommeren 2009, men sykdom i familien førte til at hun måtte trekke seg, og Ingerid Stenvold ble hennes erstatter.

I sommer gjør hun imidlertid comeback som programleder for «Sommeråpent», som både hun og Anne Lindmo tidligere har ledet. Med som programleder for det populære showet er også Nadia Hasnaoui, som leder det for første gang.

Debuterer med sommer-tv Hun er første programleder ut, etterfulgt av Hilde Hummelvoll før Anne Lindmo runder av.

- Dette gleder jeg meg enormt til. Jeg har bestandig drømt om å gjøre «Sommeråpent», og føler jeg har fått drømmejobben.  Denne typen program er virkelig noe jeg elsker, både det å gå direkte, ha med aktuelle gjester og få anledning til å ta pulsen på sommer-Norge, sier Hasnaoui i en pressemelding fra NRK.

I år har den populære produksjonen flyttet helt ned i sjøkanten, fra Youngstorget ned til Operaen.

Fornøyde med supertrio Det blir 32 direktesendinger gjennom sommeren fordelt på tre av NRKs mest profilerte kvinnelige programledere. Prosjektleder Linn Skarstein er storfornøyd med å kunne skilte med landets beste programledertrio.

- Vi gleder oss veldig til å holde Sommeråpent fra selveste Operaen i år. Det er ikke bare et fantastisk byggverk, men også en av Norges største turistattraksjoner. Nærhet til både folk og sjø er en uslåelig kombinasjon, sier prosjektleder Linn Sandberg Skarstein, som er meget godt fornøyd med å by på aktuelle saker, spennende gjester og sommerstemning fra Bjørvikas storstue.

Sommeråpent skal gå mandag-torsdag i syv uker i sommer. Første sending er mandag 27. juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media