Her er nye PlayStation

PlayStation 2 er krympet med 75 prosent og er bitteliten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no) På en pressekonferanse som ble holdt samtidig over hele verden lanserte Sony i dag tidlig sin nye spillkonsoll, en forminsket utgave av PlayStation 2.

  Det er rett og slett en mini-PlayStation 2, som er 23 prosent av størrelsen til den originale PlayStation 2. Maskinen har lik innmat som sin storebror, men er kun 23 x 2,8 x 15,2 centimeter stor, og veier kun 900 gram.

  - Med dette så tilnærmer vi oss massemarkedet mer enn vi har gjort tidligere. Denne maskinen passer også for de som har vært redd for å dra en spillmaskin inn i stuen - den kan lett gjemmes bort om man vil det, forteller Espen Tollefsen i Nordisk Film Interactive til Dagbladet.no.

  Den nye maskinen kjører på kun 8 1/2 volt, og kan dermed lettere tas med ut av huset om man vil det.

  - Den passer glimrende til bilbruk, alt man trenger er en liten skjerm og en omformer, forteller Tollefsen.

  Den nye PlayStation 2 kommer på markedet i Norge den 1. november - tre dager før Japan. Den vil koste det samme som dagens PlayStation 2, fra 1299 til 1499 kroner alt avhengig av hvor du kjøper den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer