Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Otto som skuffet kjønnsoperert mann

Se de nye klippene!

(Dagbladet.no): Torsdag har Otto Jespersens nye forestilling «Redd mann roper» premiere på Latter på Aker brygge. Dagbladet.no fikk en sniktitt inn i en redd manns verden.

Med seg på scenen har Otto med seg et jenteband, eller nesten et jenteband. Ifølge regissør Marit Moum Aune ville Jespersen ha et rent jenteband, men kom frem til at jentetrommiser slår for løst. Derfor ble det også plass til en gutt til på scenen.

 
- Han måtte jo skaffe seg et ungjente-band, han er jo 53 år og rimelig desperat, sier regissør Aune, som mener musikerne er veldig proffe og blant de beste i Norge.

- Det er det med Otto, at det skal være smart, sier Aune, som også regisserte Ottos forrige show «Stolt, hvit og vanskelig».

- Men det skal heller ikke være selvhøytidelig, sier Aune.

Marit Moum Aune forteller at Otto som vokalist er en opplevelse og i «Redd mann roper» tar Otto Jespersen sangen ett steg videre.

- Han er en av de mest uforutsigbare vokalistene jeg har vært bort i noen gang, sier Aune. Hun tror Otto Jespersen fikk høre at han ikke kunne synge da han var liten.

- Nå er Otto nervøs, forteller regissøren og ler.

<B>NY RUNDE MED OTTO:</B> -Vi har jobbet mye med å ikke gjøre det for elegant, sier regissør Marit Moum Aune.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media