Her er pepperkakekongen

Sverre Magnus tørket sjokosøl av bestefar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med skåler fulle av nonstop og seigmenn sørget kongefamilien for at de siste pepperkakene ble pyntet lørdag.

Det skjedde i spisestuen på Kongsseteren, der kongeparet og kronprinsfamilien var samlet før de dro hver til sitt for å feire jul.

Kongeparet skal tilbringe julen hos prinsesse Märtha Louise og hennes familie i Lommedalen, mens kronprinsfamilien skal feire jul i eget hjem på Skaugum sammen med kronprinsessens familie.

Märtha, Ari og deres barn var ikke til stede da de offisielle julebildene ble tatt. Det kan ha sammenheng med at det etter hvert markeres et sterkere offisielt skille mellom Kongehuset, som består av kongeparet, kronprinsparet og prinsesse Ingrid Alexandra, og de øvrige medlemmene av den kongelige familie. Tørket bestefar Minstemann i familien, Sverre Magnus, måtte tørkes for sjokoladesøl etter å ha forsynt seg godt av kakepynten. Kongen skulle hjelpe å tørke ham, men i stedet tok toåringen fatt i papiret og tørket bestefar mens dronning Sonja hjalp Ingrid Alexandra med pynting.

Også den lille arveprinsessen, som hadde pyntet seg med lyseblå sløyfe i håret og maken skjorte til lillebror, var like interessert i å spise nonstop og seigmenn som å bruke godsakene til å pynte de allerede ferdiglagede pepperkakene med. Det var de yngste i familien som tidligere i uken hadde bakt pepperkakene, som ble pyntet til ære for fotografen lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer