Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Toffens arvtaker

Ukjent 27-åring blir Quart-sjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 27 år gamle bergenseren Jørgen Skauge tar over bookingansvaret for Toffen Gunnufsen, som lanserer den konkurrerende Hovefestivalen til neste år.

Det opplyser festivalen i en pressemelding. Ny festivalsjef er Helge Josdal (35), som har vært daglig leder i Quart siden mai 2006.

Skauge fikk forespørselen fra Josdal i forrige uke.

- Jeg må innrømme at det var hakket før evig lykke å få den telefonen. Nå har jeg vært i funksjon i en uke, og jeg har rukket å legge inn bud på hovedband til neste års festival, sier Skauge til Fædrelandsvennen.

Han har bakgrunn som bookingsjef på studentkroa Østsia, i tillegg til å ha drevet sitt eget bookingbyrå Six Pence.

Ansettelsen av Skauge - foreløpig i femti prosent stilling - kommer nok som en overraskelse på dem som hadde forventet at ledelsen ville ha et høyprofilert navn på plass. 

- Nå skal vi bygge merkevaren Quartfestivalen. Dette er ikke lenger et «one-man-show», understreker Quartens daglige leder Helge Josdal til avisa.

Med seg i bookinggruppa får Skauge Odd Inge Sneve fra Gunnar Eide Productions.

QUART-FRAMTIDEN I DERES HENDER: Jørgen Skauge og Helge Josdal (bak) skal sørge for at Quart skal møte utfordringene fra den nyetablerte Hovefestivalen. FOTO: TORGEIR EIKELAND/FÆDRELANDSVENNEN
QUART-FRAMTIDEN I DERES HENDER: Jørgen Skauge og Helge Josdal (bak) skal sørge for at Quart skal møte utfordringene fra den nyetablerte Hovefestivalen. FOTO: TORGEIR EIKELAND/FÆDRELANDSVENNEN Vis mer

- Dessuten samarbeider vi med svenske EMA Telstar, som har de største konsertene i Skandinavia, sier Josdal til Fædrelandsvennen.

I pressemeldingen fra Quart heter det at 95 prosent av festivalens ansatte fortsetter, og at samtlige samarbeidspartnere på teknisk og kunstnerisk avvikling er positive til fortsatt samarbeid.