Her er traileren på filmen Tarantino holdt på å ikke lage

Gikk så langt at han kansellerte hele «The Hateful Eight».

(Dagbladet): Det så lenge mørkt ut for Quentin Tarantinos kommende film «The Hateful Eight».

I januar i fjor lakk store deler av manuset til filmen ut på internett, og i vår ble en uautorisert trailer sluppet før den seinere ble tatt ned, skriver Rolling Stone.

Etter manuslekkasjen gikk det så langt at som at Tarantino en stund kansellerte hele filmen. Han vurderte lenge å skrive den om til en roman i stedet, men det ble likevel til at filmingen startet i januar i år.

Åttende Nå har den først offisielle traileren til westernfilmen blitt offentliggjort. Med Samuel L. Jackson og Kurt Russell i hovedrollene, samt flere andre kjenninger, er det duket for både svart humor og vold på ekte Tarantino-vis.

Filmen fokuserer på en gruppe lovløse revolvermenn som på grunn av vinterlige værforhold har sett seg nødt til å søke tilflukt i den samme lille hytta.

Det er Tarantinos åttende film, og den første siden «Django Unchained» som totalt spilte inn nesten 3,5 milliarder kroner på verdensbasis ifølge Variety.

Morricone-retur «The Hateful Eight» har premiere på 100 kinoer i USA første juledag i år i det noe ukonvensjonelle formatet 70mm, før den blir tilgjengelig for allmennheten den 8. januar.

Det er ikke bare det visuelle som står i høysetet for den eksentriske regissøren denne gangen. Den legendariske komponisten Ennio Morricone returnerer nemlig for å ta seg av lydsporet.

Mannen som sto bak musikken til blant annet «The Good, the Bad and the Ugly» har ikke laget musikk til en westernfilm på 40 år ifølge Vanity Fair.