Her er traileren til «Fritt Vilt III»

Skrekkfilmen har premiere 15. oktober.

||| Fritt Vilt-filmene har vært noen av de mest vellykkede skrekkfilmene i Norge gjennom tidene. Det er ikke få som har sett Ingrid Bolsø Berdal i livsfare gang på gang i de to første filmene.

Men de som trodde at dramaet var over etter film nummer to, må imidlertid tro om igjen.

Endelig svar
Fredag 15. oktober er det nemlig premiere på film nummer tre - og her får du traileren til det nye marerittet. Denne gangen tas kinogjengerne med til begynnelsen, til tida før vennegjengen til Bolsø Berdal (Jannicke) ble slaktet.

Og nå skal vi endelig få svar på hva som egentlig skjedde på Stehøe fjellhotell i 1976, før marerittet begynte.

- Fritt vilt III er blitt en større, rikere og mer skremmende film enn begge sine forgjengere. Vi gleder oss til å presentere en rå og intens filmopplevelse for det store lerretet, sier produsent Martin Sundland i Fantefilm Fiksjon AS.

Stor interesse
Både hjemme i Norge og i utlandet har interessen for den nye Fritt vilt-filmen vært stor og allerede før premieren er den solgt til Tyskland, Østerrike og Sveits.
 
De seks hovedpersonene i treeren spilles av Ida Marie Bakkerud (Hedda), Julie Rusti (Siri), Kim S. Falck-Jørgensen (Anders), Sturla Rui (Knut), Arthur Berning (Simen) og Pål Stokka (Magne).

Regien er ved Mikkel Brænne Sandemose og manus ved Peder Fuglerud og Lars Gudmestad.