Strømmetips

Her er tre nye ting å se på nett-tv i helga

Mørk high school-humor eller spionserier av varierende virkelighetsgrad?

MØRKT: Svart humor i high school-miljø får du i «Heathers», en modernisert serieversjon av en kultfilm fra 80-tallet. Foto: HBO NORDIC
MØRKT: Svart humor i high school-miljø får du i «Heathers», en modernisert serieversjon av en kultfilm fra 80-tallet. Foto: HBO NORDIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hva skal du se på tv i helga? Vel, akkurat nå er det mange muligheter, særlig hvis du har et strømmeabonnement eller flere. Her er tre serier du kan begynne å se på nå, hvis du har abonnement på henholdsvis HBO Nordic, Netflix eller Amazon Prime.

«Heathers» på HBO Nordic

HBO hopper etter Netflix og slår til med en ny serie basert på et kultfenomen fra 80-tallet. «Heathers» var en mørk high school-komedie med Shannon Doherty, Winona Ryder og Christian Slater i rollene som morderiske tenåringer. Plottet er lett modernisert og flyttet til vår tid, med nye skuespillere (Doherty i en gjesterolle) og Netflix’ «Riverdale» som en åpenbar inspirasjonskilde.

«The Looming Tower» på Amazon Prime

Fans av Jeff Daniels («The Newsroom», «Godless») bør vurdere et Amazon-abonnement nå, for der vises serien om rivaliseringen mellom CIA og FBI i forkant av 9/11. Den er basert på en sakprosabok fra 2006, og Daniels spiller hovedrollen som John O’Neill, lederen for FBIs antiterror-senter, som senere døde i angrepet på World Trade Center.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer