Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er tv-seriene du bør strømme i helga

Kontrafaktisk historie, Thailand-thriller, eller feelgood-reality.

AMERIKANSKE NAZISTER: Rufus Sewell er Obergruppenführer John Smith, og Luke Kleintank er dobbeltagenten Joe Blake, i  «The man in the High Castle». Foto: AMAZON PRIME
AMERIKANSKE NAZISTER: Rufus Sewell er Obergruppenführer John Smith, og Luke Kleintank er dobbeltagenten Joe Blake, i  «The man in the High Castle». Foto: AMAZON PRIME Vis mer

Kan det passe med litt kontrafaktisk historie om et fascistisk USA? Eller en thrillerserie om de lumske hemmelighetene til folka som jobber i ferieparadiset - hvis du drømmer litt for mye sol og varme for tida?

Hvis dette høres for mørkt ut, kan du bingewatche vårens varmeste realityserie på TV 2 Sumo.

Her er helgens strømmetips!

«The man in the High Castle» på Amazon Prime

USA i et alternativt 1962. Foto: AMAZON PRIME
USA i et alternativt 1962. Foto: AMAZON PRIME Vis mer

To sesonger er sluppet og en tredje varslet, av denne originale Amazon-serien. Den bygger på et populært premiss innen kontrafaktisk historie: Hva om Hitler vant krigen? Året er 1962, USA er delt mellom The Greater Nazi Reich og The Japanese Pacific States, og motstandsbevegelsen lever farlig på begge sider. Interessante karakterer, høy spenning og skarp hva hvis-humor gjør dette til en serie verdt å teste ut.

«Farang» på TV 2 Sumo

Ola Rapace og Louise Nyvall i «Farang». Foto: TV 2
Ola Rapace og Louise Nyvall i «Farang». Foto: TV 2 Vis mer

Ola Rapace spiller tidligere kriminell, nå tyster med hemmelig identitet, i denne nye svenske thrillerserien fra CMore, som hadde premiere sist torsdag. Den finner sted i skyggen av et thailandsk ferieparadis, der Rapaces hovedperson har gått i dekning, blant dopsmuglere og andre tvilsomme emigranter. Men så dukker den 15-årige datteren hans opp, på leting etter ham, og roter seg borti folk hun ikke burde.

«Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp» på TV 2 Sumo

image: Her er tv-seriene du bør strømme i helga

Fan av både «Ingen grenser» og «Petter Uteligger»? Da er dette serien for deg. Petter Nyquist reiser Norge på langs med åtte rusavhengige, som håper at turen skal hjelpe dem over i et nytt liv. Dette er en realityserie uten utstemminger og konfliktskapende regi, men med desto flere rørende øyeblikk. Feelgood-tv på sitt beste. Alle episodene er tilgjengelige på TV 2 Sumo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media