Her er tv-seriene du ikke får se fortsettelsen på

Flere tungvektere tas av plakaten.

GÅR MOT SLUTTEN: Jason Lee har, til tross for at han har vært en av Hollywoods mest solide, og undervurderte, skuespillere siden midten av 90-tallet, ikke hatt særlig suksess før han fikk rollen som den angrende synderen Earl J. Hickey. Nå legges «My Name Is Earl» ned. Foto: TV 3
GÅR MOT SLUTTEN: Jason Lee har, til tross for at han har vært en av Hollywoods mest solide, og undervurderte, skuespillere siden midten av 90-tallet, ikke hatt særlig suksess før han fikk rollen som den angrende synderen Earl J. Hickey. Nå legges «My Name Is Earl» ned. Foto: TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er liten tvil om at det ikke er lett å være i den amerikanske tv-bransjen for tiden. Selskapene setter stadig hardere krav til tv-serienes seertall, og de siste årene har flere storsatsinger opplevd å bli tatt av plakaten etter at de første episodene ikke har trukket nok folk til tv-skjermene.

Mange TV 3-serierOgså flere amerikanske serier som går på norske tv-skjermer har i løpet av tv-sesongen 2008-09 blitt kansellert av tv-stasjonene, hovedsakelig på grunn av lave seertall. En av de største tungvekterne som nå kaster inn årene er TV 3-serien «Akutten», hvor George Clooney, som fikk sitt gjennombrudd som skuespiller nettopp her, gjorde en gjesteopptreden i en av de siste episodene. TV 3 viser de siste ti episodene over nyttår.

En annen tungvekter som legges ned er thrillerdramaet «Prison Break» som totalt fikk fire sesonger på tv-skjermene. I Norge er det TV 3 som også sender denne serien, og kanalen planlegger å begynne å sende siste sesong fra 6. august. Det har i tillegg blitt laget en film, kalt «Prison Break: The Final Break», som kom ut på DVD i USA i forrige uke, og som er ment å nøste opp eventuelle løse tråder som var igjen etter at serien tok slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer