Her er ukas beste nye tv-serier og filmer på nett

Ukas streaming-høydepunkter.

Her er ukas beste nye tv-serier og filmer på nett
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Filter har som vanlig saumfart nyhetene fra alle strømmetjenestene, og plukket ut noen av høydepunktene til deg.

Husk at du hver dag kan finne alle nye slipp på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi på Filterguide.no. 

«Døde vitner» Med «Les Revenants» viste franskemennene at de kan være mørke og stilsikre på tv-ruta bare de vil. Der handlet det riktignok om døde som gjenoppstår, men i den helt ferske krimserien «Døde vitner» er det helt tydelig at Frankrike også på krimfronten kan være helt på høyde med det kjølige mørket som preger de siste års «Scandi-crime»-bølge.

Også her handler det om døde som vender tilbake, bare ikke på den overnaturlige måten (antar vi). I to forskjellige visningshus på boligfelt under oppføring dukker det brått opp pent danderte lik. Det viser seg raskt at disse er blitt gravd opp fra den lokale kirkegården i den franske kystbyen Le Tréport (med en pittoresk og farlig klippe som backdrop - akkurat som i «Broadchurch»). Og når noen tar seg bryet med å grave opp lik på denne måten, er det neppe av tilfeldige grunner ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer