Her er ukas film- og serienyheter

Høydepunktene fra alle strømmetjenestene.

Her er ukas film- og serienyheter
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Filter har som vanlig saumfart nyhetene fra alle strømmetjenestene (denne uka ble det sluppet mye variert spesielt på Netflix) og plukket ut noen av høydepunktene til deg.

Husk at du hver dag kan finne alle nye slipp på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi på Filterguide.no.

«Modern Family» sesong seks Det er ikke mange amerikanske mainstream-komedier som er ordentlig svære i Norge lenger, men «Modern Family» er et unntak - nyeste sesong seks slippes nå fortløpende på TV 2 Sumo.

Snobbene rynker litt på nesa av denne serien, men liksomdokumentaren om den utvidede familien Pritchett er imponerende jevn, og med et par høydepunkter i hver sesong.

Dessuten kan vi se Ty Burrell i hvasomhelst - hans karakter Phil burde få sin egen spinoff-serie. TV 2 Sumo har i samme slengen også lagt ut hele sesong 1-5 - fråts på eget ansvar.

Kan sees på: TV 2 Sumo

«The Blacklist» sesong to fortsetter Etter en vinterpause er James Spader tilbake i toppform som ultraclassy, ultrasmart og ultraettersøkte Raymond Reddington - FBIs Most Wanted og samtidig deres mest verdifulle informant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer