Her er ukas høydepunkter på Netflix, HBO Nordic og Viaplay

Nye filmer og tv-serier for helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Helt i starten av denne uka ble det sluppet så mange filmer og tv-serier på de forskjellige strømmetjenestene at vi like gjerne utvider denne spalten en smule utover det normale.

Som vanlig finner du den komplette oversikten over alle nyhetene på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi på Filterguide.no. 

«Halt and Catch Fire» - sesong 1 Kall det gjerne et «Mad Men» for geeks - du er i så fall ikke den første som bruker den beskrivelsen av denne AMC-serien fra i sommer.

Vi befinner oss i Texas tidlig på 80-tallet, stedet der selskaper som Texas Instruments og Dell dannet hovedpillarene i det som fortsatt er kjent som «Silicon Prairie». Her blir vi raskt dratt inn i det den gang høyteknologiske edderkoppnettet til dresskledde Lee - litt Don Draper, litt Steve Jobs. Han får med seg en nervøs PC-bygger og en hackerbabe i en tidvis spennende maktkamp mot selveste blåkjempen, IBM, der drømmen om å bygge en ny superdatamaskin sparkes i gang ved å omvendt konstruere en av IBMs tungt patenterte maskiner.

Stereotypier og klisjeer til tross: «Halt and Catch Fire» er en serie som er vel verdt å se, spesielt om du har snev av teknointeresse (men ikke mer enn at du ikke behøver å brenne for reklamebransjen for å like «Mad Men»).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer