Her er ukas Netflix-nyheter!

Vi plukker høydepunktene på strømmetjenestene.

Her er ukas Netflix-nyheter!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter forrige ukes pangstart på det nye året, er vi denne uka i litt mer normalt gjenge - men det er ikke verre enn at for eksempel Netflix har lagt ut over 30 mer eller (mest) mindre gode filmer.

For tilhengere av godt drama er NRK spesielt sterke om dagen, men over hele fjøla finner du godt innhold bare du vet hvor du skal lete. Og er det ikke nettopp det vi skal prøve å hjelpe deg med her?

Den komplette oversikten over alle slipp på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi finner du på Filterguide.no.

«Preservation» Dette er noe så sjeldent som en film som kommer på norske Netflix samme dag som den har kinopremiere i USA.

Heldigvis er det også en både bra og spennende film, skal vi tro de få anmeldelsene som har kommet: Vi følger to brødre, Sean (Pablo Schreiber, «Pornstache» fra «Orange is the New Black») og Mike (Aaron Staton, Ken Cosgrove i «Mad Men») som skal ut i skogen på jakt.

Med seg har de Mikes kone Wit (Wrenn Schimdt), som kanskje ikke får det hun forventet av det som skulle være en romantisk utflukt. Tvert imot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer