Her er ukas Netflix-nyheter

Nyttårs-slipp på nesten alle strømmetjenestene.

Her er ukas Netflix-nyheter
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Det nye året startet med et pang. Ikke bare med med voksenbrus og fyrverkeri som forsvant i tåka, men også på nesten samtlige strømmetjenester.

Til sammen ble det sluppet godt over hundre filmer og tv-serier i løpet av uka som gikk - og vi har som vanlig plukket ut høydepunktene for deg. Sjekk også listen over høydepunktene nederst i saken - det mye å velge mellom.

Den komplette oversikten over alle slipp på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi finner du på Filterguide.no.

«Mozart in the Jungle», sesong 1 Her er nok en seriegodbit vi likte overraskende godt - såpass godt at de ti 30 minutter lange episodene ble fortært over én kveld.

«Mozart in the Jungle» er utviklet og delvis skrevet av Jason Schwartzman og Roman Coppola, begge kjent for å være av fin amerikansk filmslekt og for å ha samarbeidet med Wes Anderson på flere prosjekter. De har fått med seg regissør og manusforfatter Chris Weitz («American Pie», «Gutter er gutter») om en fargerik, lett og original komedie fra miljøet rundt et fiktivt filharmonisk orkester i New York.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer