Her er ukas nyheter på Netflix

... og alle de andre strømmetjenestene.

Her er ukas nyheter på Netflix
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Juletid er film- og tv-tid - og spesielt NRK nett-tv har de siste dagene fylt på med godbiter som er verdt å få med seg.

Krinkens nettilbud kan blant annet by på Monty Python live 2014, samt siste års suksessfilmer som De Urørlige, Arme Riddere, Hjem til jul og The Artist - i tillegg til Chaplin-klassikere som Diktatoren og Gullfeber.

Men også noen andre små høydepunkter er gjemt bort blant røkla. En av dem er den ferske julespesialen til den bisarre, britiske dramaserien «Black Mirror», En mørk julefortelling. Her møter du Jon «Don Draper» Hamm i en dystopisk julefortelling fra nær fremtid, litt utenom det vanlige.

Vi må også trekke fram den svenske kortfilmen Las Palmas, for de av oss som lengter etter varmere strøk og/eller dagfylla.

Nedenfor finner du flere høydepunkter fra de største strømmetjenestene.

Som vanlig finner du den komplette oversikten over alle nyhetene på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi på Filterguide.no.

  Lego®filmen For en genistrek det var av Lego å hyre inn «21 Jump Street»-skaperne Phil Lord og Chris Miller til å lage en ny film basert på det utvidede legouniverset (inkludert Abraham Lincoln, Gandalf og diverse superhelter).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer