Her er ukas streamingnyheter

Se høydepunktene fra Netflix, HBO Nordic og de andre tjenestene.

Her er ukas streamingnyheter
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): En av ukas aller største seriehøydepunkter er HBO-miniseren «Olive Kitteridge», som er ute i sin helhet på HBO Nordic og C More Play.

Men på de andre strømmetjenestene finner du også mye annet gull - denne Netflix-uka byr blant annet på en film mange Kristen Bell-fans har ventet lenge på, samt en gorilla-dokumentar du absolutt bør få med deg.

På Filter finner du den fulle oversikten over alt som er ute på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi denne uka. Filter har også nylig lansert en daglig oppdatert oversikt over alle steamingnyheter på filterguide.no.

NYHET! Få gode streamingtips rett i innboksen din - meld deg på Filters nyhetsbrev!

«Olive Kitteridge» Det er ikke så lett å forklare hvorfor en så uspektakulær og hverdagslig dramaserie som «Olive Kitteridge» er så vanvittig flott. Det er tross alt ikke annet enn en liten fortelling om en familie, med fokus på moren Olive Kitteridge (Frances McDormand), i en søvnig kystby i Maine.

Men er du en voksen publikummer med sug etter velskrevet, velregissert og fantastisk spilt drama, bør du definitivt kjenne din besøkelsestid. «Olive Kitteridge» føles ofte som en roman (den er også basert på en Pulitzer-vinnende bok av Elizabeth Strout), og strekker seg over flere tiår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer