Her er ukas streamingnyheter

Se høydepunktene fra Netflix, HBO Nordic og de andre tjenestene.

NY UKE PÅ NETT: En litt treig nyhetsuke for oss som foretrekker film og serier på nett framfor vanlig tv. Men noen godbiter er det jo, og særlig på komifronten. FOTO: TV 2/MUBI/HBO NORDIC
NY UKE PÅ NETT: En litt treig nyhetsuke for oss som foretrekker film og serier på nett framfor vanlig tv. Men noen godbiter er det jo, og særlig på komifronten. FOTO: TV 2/MUBI/HBO NORDIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): At en tv-serie blir tatt av lufta betyr ikke lenger at den er død og begravet.

I fjor så vi at Netflix gjenopplivet «Arrested Development» etter at FOX opprinnelig hadde kansellert serien i 2006, i 2016 får vi et comeback for «Twin Peaks» etter 25 år, mens serier som «Entourage», «Veronica Mars» og «Sex og Singelliv» har fått eller får videre liv på kinolerretet.

Denne uka har vi fått enda et usannsynlig comeback, som får blodet til å bruse voldsomt hos mange fans: HBO-serien «The Comeback» (se litt lenger ned i saken).

Fans av HBO-serier kan også kose seg med to andre premierer denne uka: Sesong to av «Getting On» og den avsluttende tredje sesongen av «The Newsroom» på HBO Nordic og C More Play, mens sesong to av sistnevnte også har dukket opp hos NRK.

Ellers tipper vi NRK Nett-tv kommer til å få mange unge seere på «Leos reise», der Leo Ajkic tester fester rundt om i verden.

Vi har som vanlig plukket ut noe av det som har gledet oss mest på nett denne uka.

På Filter finner du den fulle oversikten over alt som er ute på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer