Her er ukas streamingnyheter!

Fra spennende ny serie til gode, gamle klassikere.

Her er ukas streamingnyheter!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Denne uka har Netflix oppdatert katalogen sin med en rekke forskjellige filmer, blant dem thriller-klassikere som «The Usual Suspects» og «The Untouchables», samt komediene «The Mask» og «Team America: World Police».

I denne saken har vi plukket ut noen av høydepunktene ellers, fra det brede og ganske varierte utvalget som de forskjellige strømmetjenestene byr på.

Som vanlig finner du den komplette oversikten over alle nyhetene på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, NRK Nett-TV, TV 2 Sumo, C More Play og Mubi på Filterguide.no.

«Hello Ladies - The Movie» «The Office»-skaper Stephen Merchants HBO-serie ble ingen stor suksess, men nå har han fått runde av med en film som er blitt overraskende severdig.

«Hello Ladies - The Movie» er en kjapp og fiffig romantisk komedie med et par genuint morsomme øyeblikk.

Mye av problemet med serien var den usympatiske framtoningen til den øgleaktige hovedpersonen Stuart (Merchant) som jager modeller og status i Los Angeles. I filmen får vi i det minste en forklaring på oppførselen: Han ble dumpet på brutalt vis hjemme i England, og den overfladiske oppførselen er et forsøk på å skjule de dype mindreverdighetskompleksene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer