Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Ungkaren

30-årige Max er ungkaren som snart kommer på TV. Se bildene fra serien!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se bildene fra serien!

Over 11 episoder skal Max Marius Almaas (30) fra Trondheim velge og vrake i damer. Første episode kommer 1. september.

Må ikke gifte seg

Han meldte seg selv på som deltaker til serien «Ungkaren» på TVNorge, fordi han jakter på den store kjærligheten. Han ble plukket ut som den heldige blant 400 søkere.

Det amerikanske konsepetet får dermed sin helnorske versjon. 20 single jenter skal kjempe om å bli Max' utvalgte.

I løpet av seks uker skal ungkaren finne ut hvem han liker best. Det er håpet at han skal gifte seg med nettopp denne ene, selv om konseptet ikke krever det, som i den amerikanske versjonen. Alle de andre sender han hjem en etter en.

600 jenter søkte om å få bli med i «Ungkaren». Om han har funnet den rette får vi først vite i november.

Seks uker og 20 damer

I seks uker bodde Max sammen med damene i et stort hus i Asker. Hver dag var han ute på dater med de forskjellige jentene, enten med ei og ei, eller med flere samtidig. Sammen ble de sendt til ekslusive reisemål i Norge og Europa. Sjampisfaktoren har vært høy.

Selv er han fornøyd med opplegget, og gleder seg til å se på programmet.

- Jeg har møtt mange bra damer, sa Max til Adressa tidligere i sommer. Han innrømmer at han ble sjarmert av flere.

Mye mer kan han ikke si. TVNorge opplyser at alle deltakerne har skrevet under på en kontrakt der de forplikter seg til å ikke røpe noe fra serien.

- Vi drakk champagne, spiste godt, hoppet i fallskjerm, reiste fra by til by og hadde det vanvittig artig, forklarer han, som understreker at han har vært seg selv hele tida.

Max er utdannet grafisk designer og jobber i Oslo. Og han vet hva han vil ha. Drømmedama fortalte han om i sommer:

- Hun er veldig selvstendig, oppegående og smart, søt, har en fantastisk vakker nese eller en vakker rumpe, er snill, god og omtenksom, sa Max.

Dumpet fem

Men det er ikke lenge til de første grisete detaljene kommer for en dag. Første episode av «Ungkaren» sendes 1. september 20.30 på TVNorge. Dermed får vi snart vite hvem Max likte minst.

Og allerede første episode sendes fem av jentene hjem. De fikk bare én dag med Max før luksusbilene skysset dem hjem. Max har i ettertid uttalt at han ikke har angret på noen av valgene han tok.

Programmet sendes hver mandag fram til midten av november. Her på Dagbladet.no møter du både Max og damene som fikk fyken på nettmøte hver tirsdag i høst.

Hemmelighetskremmeri

Så får vi se da, om jungeltelegrafen svikter denne gangen. «Ungkaren» ble spilt inn i løpet av seks uker i mai og juni i år. Gjengen ble sendt rundt på luksuriøse steder i Norge og Europa med champagne og dyre biler og resultatet er altså for lengst klart.

I lille Norge blir det vanskelig for TVNorge å hindre at vinneren røpes. For hvem klarer å holde en ny kjæreste hemmelig? Under første sesong av «Robinson» ble det for eksempel kjent flere uker før finalen at det var Christer Falck som stakk av med seieren.

Den amerikanske versjonen av «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen» har ikke løst kjærlighetsproblemene for de unge deltakerne. To av parene har allerede gått gjennom opprivende brudd, også dette godt dokumentert på TV, bare avbrutt av reklame. Likevel har seriene vært en hit for TVNorge, som har hatt over 200.000 seere på hver episode.

Skal du se på «Ungkaren»?

Se bildene fra serien!

<B>DELER UT ROSER:</B> Max Marius Almaas er kjekkingen som skal velge mellom 20 lekre jenter.