Her er vårt nye tv-program!

Hva synes du?

I FULLSKJERM: Fra og med i dag kan du ta i bruk vårt nye tv-program, som du finner her.
I FULLSKJERM: Fra og med i dag kan du ta i bruk vårt nye tv-program, som du finner her.Vis mer

(Dagbladet.no): I dag sniklanserer vi vårt nye tv-program.

Vi har bygget et helt nytt tv-program fra bunn av, og håper med det å kunne gi deg et oversiktlig verktøy som gjør det lettere å planlegge tv-kvelden.

- Vi har byttet ut den gamle tidslinjevisningen vår med en fullskjermversjon, slik at tv-programmet tilpasser seg skjermstørrelsen du bruker, sier Dagbladet.nos designsjef Elisabeth Svendby, som leder utviklingen av det nye tv-programmet.

Det nye tv-programmet finner du her

Personlig tv-program
I tillegg til vanlig webnavigasjon, kan du bruke piltaster og/eller musa for å navigere deg horisontalt og vertikalt. Søk finner du i toppen av siden.

Men vi har også fått på plass noen nye funksjoner, som du forhåpentligvis kan finne nyttig:

- Når du klikker på et program, kan du logge inn og lagre det som favoritt. Tv-programmet husker dette til neste gang, uansett om du sjekker det hjemme eller fra jobb. Det samme gjelder kanalvalg. Slik kan du gjøre tv-programmet til ditt eget, sier Svendby.

Helt øverst i tv-programmet kan du enkelt definere hvilke kanaler du skal vise. Vi har lagt inn noen av grunnpakkene fra de største tv-tilbyderne, men du kan enkelt sette samme ditt helt eget kanalutvalg. Disse valgene vil lagres på maskinen du sitter på, selv om du ikke er logget inn.

Du kan også lagre påminnelser på dine favorittprogram. Da får du en sms noen minutter før det begynner.

Det nye tv-programmet finner du her

Hva synes du?
Også filmguiden er pusset opp. Ved å trykke Sjanger -> Film (eller hurtigtast f), får du alle filmene for dine kanaler. Klikk på en film, og du får mer info, anmeldelser og muligheten til å kaste din terning.

Det nye tv-programmet er foreløpig fortsatt i en betafase, noe som betyr at vi stadig pusser på både design og funksjonalitet. Grunnen til at vi viser det fram før det er helt ferdig, er fordi vi ønsker tilbakemeldinger fra nettopp deg. Hva er det du liker, og hva liker du ikke? Finner du noe som ikke fungerer, eller som du gjerne skulle sett gjort annerledes?

Rop ut i kommentarfeltet under, eller send oss en mail på support@dagbladet.no. Vi er lydhøre!

Det nye tv-programmet finner du her

OBS! Det nye tv-programmet fungerer ikke i Internet Explorer 6.0. Vi har derfor det gamle tv-programmet tilgjengelig her.