Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her faller Iggy Azalea av scenen på egen konsert

- Jeg vet at jeg lo.

(Dagbladet): Britiske Daily Mail viser et klipp som vitner om at Iggy Azaleas pre-VMA-konsert fredag kunne ha fått katastrofale følger.

Raskt på beina Den australske rapperen hadde nok både håpet og trodd at hun hadde mer boltreplass på Avalon-teatrets scene enn det hun faktisk hadde.

Mens Azalea synger på det andre verset av monsterhiten «Fancy», tar hun et godt skritt bakover - iført høye, svarte sko - og tråkker dermed utenfor scenekanten. Like etter ligger hun på gulvet.

Sikkerhetsvaktene strømmet til, men 24-åringen kom seg raskt på beina igjen, og fortsatte å synge som om ingenting hadde skjedd.

Ifølge Daily Mail, sa hun fra scenen etterpå at hun var takknemlig for at hun ikke hadde brukket beina. Blant publikummerne som fikk med seg det, var artist Jennifer Lopez, skriver avisa.

BLE VITNE: Iggy Azalea spilte sammen med blant andre Rita Ora (t.v.) da hun falt av scenen. Her sammen ved en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures
BLE VITNE: Iggy Azalea spilte sammen med blant andre Rita Ora (t.v.) da hun falt av scenen. Her sammen ved en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer

Også Rita Ora, Sam Smith og Charlie XCX, som delte konsertscene med artisten, ble vitner til hendelsen.

- Vet jeg lo Azalea har selv delt en video av hendelsen på Instagram, som viser det tilsynelatende dramatiske fallet.

«Sorry, men det hadde vært kriminelt å ikke dele denne med dere alle, jeg vet at jeg lo», skriver hun til videoen, og legger til emneordene «#StillFinishedtheSongTho», «#KeptOnRapping» og «#TheShowMustGoOn»

Trolig kom Azalea fra fallet med både ære og helse i behold. Natt til mandag strålet artisten på rød løper før MTV Video Music Award, og fikk også med seg en pris hjem - da for videoen til låta «Problem», som ble utropt til årets beste popvideo.

PÅ RØD LØPER: Iggy Azalea ga ikke uttrykk for å ha vondt da hun poserte på den røde løperen før nattas MTV-utdeling. Foto: AP / NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Iggy Azalea ga ikke uttrykk for å ha vondt da hun poserte på den røde løperen før nattas MTV-utdeling. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media