Her får sexologen orgasme på «Trekant»

- Viktig tv, sier NRK.

VISER ORGASME: I NRK-programmet «Trekant» i morgen vises nærbilder av en amerikansk sexologs vagina mens hun får orgasme. Kanalen innrømmer at de har gått flere runder før innslaget når blir sendt. I tv-programmet er bildet usladdet. Foto: NRK
VISER ORGASME: I NRK-programmet «Trekant» i morgen vises nærbilder av en amerikansk sexologs vagina mens hun får orgasme. Kanalen innrømmer at de har gått flere runder før innslaget når blir sendt. I tv-programmet er bildet usladdet. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i morgendagens episode av programmet «Trekant» at en kvinne får orgasme mens kamera går.

Ved hjelp av orgasmeekspert Betty Dodson (82) oppnår hun en klitorisorgasme. Ved siden av sitter «Trekant»-programleder Johanna Zamble (21) og ser på.

NRK Ung-redaktør Håkon Moslet sier orgasmen går rett i kjernen av hva «Trekant» handler om.

- Internasjonal kapasitet - Programmet skal besvare spørsmål som unge lurer på når det gjelder sex. Kvinnens orgasme er svært sentralt, både for menn og kvinner. Vi bruker en internasjonal kapasitet på området, Betty Dodson. Hun har holdt orgasmekurs i over 30 år, sier Moslet.

Da Dagbladet Magasinet intervjuet Betty Dodson tidligere i høst, sa hun følgende om «Trekant»-deltakelsen:

- Jeg er en cowgirl fra Kansas, jeg har ingen fancy utdannelse, men jeg har en æresgrad i sexologi fordi jeg har vært ute i verden og, hehe, gjort feltarbeid ved å ha sex med de innfødte. Men mest med meg selv.

- Nøye vurdert I morgendagens episode, som først ble omtalt av NRK, lærer deltakerne om kjønnsorganene, og hvordan de fungerer. Benjamin Silseth får blant annet se hvordan en intimpiercing blir tatt, og gjennomfører selv intimvoksing. Even Jørs får blant annet se hvordan penis fungerer, både i normal og erigert tilstand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.