Her får skuterfolket ville spasmer på vidda

Kastet seg i snøen og på nettrenden.

(Nordlys): Espen Nordli og kompisgjengen fra Nordreisa satt på skuterne på Oksfjordfjellet og så i været. Det endte opp i en ellevill versjon av YouTube-farsotten Harlem Shake, skriver Nordlys.

- Vi stod der og røkte og kjeda oss. Så tenkte jeg «Nei. Nå lager vi Harlem Shake». Så gjorde vi det, sier 22-åringen og ler godt.

Og kompisegjengen som totalt telte 8 personer var ikke vriene å be.

- Vi begynte med at alle skulle sitte stille bortsett fra en som skulle stå og veive med armen. Så stoppet vi filmen, flyttet rundt på alt, og veltet noen skutere. Så ga jeg beskjed om at nå måtte vi klikke helt. Det tok helt av. En kledde nå av seg alt og sto i bare trusa, en annen rullet tulling rundt i snøen.

Skal se filmen Nordli sier at filmen er tatt opp med en Iphone.

- Det var ikke planlagt. Jeg tror vi skal lage en ny litt senere. Men i dag skal vi bare samles, ta noen øl, se filmen og flire oss ihjel.

Filmen som bare har ligget ute på nettet noen få timer er allerede blitt en hit og deles også hyppig på Facebook.

- Datamaskinen har gått helt varm, sier Nordli.

Army edition Nettet florerer nå med Harlem Shake-videoer. På en liten uke ble det lastet opp rundt 12.000 videor på YouTube, og de har blitt vist utrolige 44 millioner ganger.

Nordlys og Dagbladet presenterte også tidligere uka en video av soldater fra sambandsbataljonen på Bardufoss i Indre Troms som i løpet av et halvt døgn rakk å bli kjendiser på nettet.

Over èn million har sett «Harlem Shake (original army edition)» siden den ble lagt ut på YouTube sist søndag.

Mellom den 5. og 11. februar har det blitt lastet opp 12.000 «Harlem Shake»-videoer hos YouTube, noe som har gitt tilsammen 44 millioner visninger.