Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her fester besøkende superstjerner

Mel B kom inn, mens rapperen Warren G ble stoppet i døra på nattklubben Head On i Oslo. Bryan Adams gikk rett inn på restaurantkjøkkenet og smurte seg brødskiver. Her går superstjernene etter konsertene i Oslo.

Desidert flest internasjonale superstjerner har spist og drukket på restauranten Costa, mens restauranter som Acqua, East, Dinner og Pascal også er in blant artister på Oslo-besøk.

Adams på kjøkkenet

Bruce Springsteen, Spice Girls, Rolling Stones - de har alle vært på Costa.

- Han var så sulten at han gikk rett på kjøkkenet og ba om brødskiver. Det fikk han, selvsagt. Han var sjeldent hyggelig av seg, spøkte og lo, sier restaurantsjef Claes Eking.

Han ler ved tanken på ansiktsuttrykket til livvaktene til Jagger da Stones-sjefen dukket opp i fjor.

- Jagger satte seg ved det mest sentrale bordet i lokalet, og livvaktene var tydelig misfornøyd med hans bordplassering. Men Mick fikk det selvsagt som han ville.

Cocker på burgerjakt

- Aerosmith var på piknik i Frognerparken. De skulle egentlig være helga over i Amsterdam, men ville heller til Oslo fordi det var færre fristelser for superstjerner på vannvogna her, forteller promomedarbeider Bjørn Brennskag hos EMI. Han glemmer heller ikke Joe Cockers foreløpig siste besøk i Oslo.

- Joe Cocker elsker burgere. Han kom hit seint på kvelden og insisterte på en quarterpounder fra McDonald's. Det ble litt av et styr da vi ikke fant en åpen McDonald's, forteller Brennskag.

Stjerneklubb

- «Scary Spice » Mel B dukket opp seint på kvelden, hun satt bare i baren og drakk. Hun hadde med seg en bodyguard, men jeg tror ikke så mange kjente henne igjen. Jeg så i hvert fall ingen som pratet med henne. Rapperen Warren G. ble først avvist i døra fordi han var så stygt kledd, men han kom da inn til slutt, ler innehaver Morten Moxnes på Oslo-klubben Head On.

Han tror grunnen til at så mange stjerner havner hos ham, er at nattklubben er et kjært sted for ansatte i plateselskapene. Moxnes har hatt besøk av Backstreet Boys, Red Hot Chilli Peppers, Spice Girls og Smashing Pumpkins, uten at han har bitt seg særlig merke i dem.

- Jeg har ikke så mange skandalehistorier til deg, de går jo nesten i ett med veggen nesten alle sammen.

MEL B. FESTER I OSLO: Etter å ha spist på Costa i Oslo, slo Mel B ut håret på nattklubben Head On.
SJEFEN SJEKKER INN: Bruce Springsteen på vei inn Hotel Continental etter fjorårets konsert.
BLANT FANSEN: Ian Gillan i Deep Purple slappetrav med en øl på Elm Street.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media