Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her forsvinner Ninni

Her forsvinner Henriette Lien fra såpeserien «Hotel Cæsar». Men rollefiguren Ninni overlever eksplosjonen, sterkt forbrent - og så ugjenkjennelig at hun kan oppstå igjen, med en annen skuespiller i rollen.

...og her er de nye «Cæsar»-stjernene

Det blir en minneverdig avslutning på Henriette Liens to år som hovedrolleinnehaver, når hun forlater TV2s suksessåpe med et smell i november. Taxien Ninni er passasjer i, eksploderer med kjæresten Rolv (Tom A. Haug) som forskrekket øyenvitne. Såpedronningen havner sterkt forbrent på sykehuset, og Henriette Lien forlater tilværelsen som riksenke. Men rollefiguren Ninni fortsetter: - Dynastiet byttet i sin tid skuespillere til rollene med suksess, kommenterer produsent Trond Berg-Nilssen.

Mulig comeback

Ninni vil bli liggende i koma i lengre tid. Sterkt forbrent og med bandasjer for ansiktet, slik at produsentene kan velge om de vil la en annen skuespiller våkne opp som Ninni. Eventuelt krysse fingrene og vente for å se om Henriette Lien vil ha igjen rollen om et års tid. - Det hadde selvsagt vært veldig greit, innrømmer presseansvarlig Bjarne Laastad i TV2. Det er altså ikke slik - som meldt i pressen - at Thomas Giertsens ekskjæreste Ulrikke Hansen Døvigen skal bli den nye Ninni. - Ulrikke gjør en veldig god rolle som Thomas Hildrings (Martin Garfalk) kontroversielle svigerinne. Men jeg skjønner ikke helt alt oppstyret rundt henne. Hun skal bare være på skjermen i noen uker, sier Laastad.

Rømmer bryllupet

«Hotel Cæsar» har sesongstart 28. august, og allerede første uka blir det bryllup mellom pikkoloen Åge (Karl Sundby) og til-og-fra-kjæresten Solrun (Gro Solemdal). - Jeg kan vel trygt si at det er et bryllup ingen av de tilstedeværende noensinne vil glemme, forsikrer Bjarne Laastad. Åge har nemlig ikke greid å legge ekskona Mercedes (Pascale Nielsen) bak seg, og etter mye fram og tilbake rømmer han i beste Julia Roberts-stil fra hele bryllupet. Tilbake står to forsmådde damer. Og nok intriger til å fylle en hel høst. Åge slutter også i jobben som pikkolo for å bli butler for Astrid Anker-Hansen (Sossen Krohg), mens Kim Kolstad i rollen som Jens August forsvinner ut av serien for å gå på skole. Men utdanningsoppholdet blir kortvarig og han kommer forholdsvis raskt tilbake på skjermen.

Opptakspause

I dag begynner opptakene av episode 420 av TV2s populære såpeserie. På skjermen har man bare kommet fram til episode 280, noe som betyr at dagens episode først vil komme på skjermen ved sommertider neste år. Dette gjør det vanskelig å holde handlingen i serien hemmelig, derfor vil produksjonsselskapet Metronome Spartacus ta en lengre opptakspause etter årsskiftet. De vil bare ligge seks uker foran visningsdato når innspillingen tar til igjen.

VOLDSOM FINALE: Henriette Lien forsvinner i en voldsom elsplosjon, mens rollefiguren Ninni går inn i koma på ubestemt tid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media