Her går det galt for Cleve Broch under filminnspilling

- Begynte å blø både fra hodet og munnen.

(Dagbladet): I kveldens Senkveld på TV2 får Thomas og Harald blant annet besøk av Nicolai Cleve Broch, brennaktuell med filmen «Gåten Ragnarok».

Der har Broch blant annet med seg et klipp fra innspillingen av filmen, der det går galt for skuespilleren. Under opptak fikk nemlig Broch en stor, tung jernluke i hodet.

Se klippet øverst i saken.

- Blødde fra hodet
Filmens produsent, Martin Sundland, sier til Dagbladet at den type uhell kan skje på et filmsett.

- Det var en diger, tung luke han bare skulle åpne, si noen ord, og så komme seg ut. Det burde gått enkelt, men ingen tenkte på at dersom han ikke dyttet luken langt nok tilbake ville den komme tilbake med full tyngde tilbake igjen. Det var det som skjedde, sier Sundland, og legger til:

- Jeg var der ikke selv, men Nicolai fikk hull i hodet og begynte å blø både fra hodet og fra munnen. Det var ikke noe hyggelig. Men han tok det med fatning, og fortsatte for å gjennomføre scenen.

- Så alt gikk bra til slutt?

SENKVELD: Broch gjester Thomas og Harald i kveld. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SENKVELD: Broch gjester Thomas og Harald i kveld. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Jada, Nicolai lever i dag i beste velgående og har det helt fint, sier produsenten med et smil.

- Spektakulære scener
Produsenten forteller videre at under innspilling av Gåten Ragnarok var det mange ting som skulle skje, og at det derfor var mange sikkerhetsfolk til stede hele tiden.

- Vi har gjort veldig mange spektakulære og dramatiske ting, og har hatt med oss masse sikkerhetsfolk hele tiden. Vi har for eksempel hatt vogner som trekkes ned i vannet, folk som henger i liner og fjellklatring, og har vært veldig opptatt av sikkerhet på alle områder hele tiden, sier Sundland.

- Denne scenen hadde ingen tenkt på at var farlig i utgangspunktet, så det var ikke noe sikkerhet på plass i det hele tatt.