Her går det galt midt i Vikinglotto-sendinga

- Jeg er jævlig kåt.

MANGE BALLER I LUFTA: Vikinglottosendinga som ble sendt på NRK onsdag kveld, hadde feil tekst. Foto: Faksimile/NRK
Foto: Faksimile/NRK

(Dagbladet): Onsdag kveld ble Vikinglotto-sendinga på NRK noe utenom det vanlige.

Midt i trekninga kom det en uforutsett undertekst på skjermen, som ser mer ut som om den hører hjemme i «Paradise Hotel».

«Jeg er jævlig kåt», sto det skrevet i et bilde, og i et annet sto det:

«Jeg tror ikke kameraene vil hindre meg i å ha sex på hotellet».

Vet ikke hva som har skjedd Øyvind Werner Øfsti, informasjonssjef i NRK, sier til Dagbladet at de ikke vet hvorfor underteksten dukket opp på TV.

- Vi har ikke funnet ut hva som har skjedd ennå, men vi jobber med å finne ut av det. Jeg har ikke noe mer å si foreløpig.

- Hva kan ha skjedd?

- Det vet jeg heller ikke, for det blir for teknisk til at jeg kan synse kvalifisert om det. Men vi må bare prøve å nøste opp i det.

- Hva syns dere om at det har skjedd?

- Det syns jeg ikke noe om i det hele tatt. Det er veldig dumt at det er feil tekst på våre sendinger, og denne teksten var kanskje spesielt ille. Det har i alle fall ingenting med Vikinglotto å gjøre. Vi har foreløpig ikke klart å finne ut hva som har skjedd, så vi jobber med saken.

Norsk tipping vet heller ikke Dagbladet har også vært i kontakt med Norsk tipping, som opplyser om at ingenting er feil i fila produksjonsselskapet Fabelaktiv har sendt fra seg til NRK, og at heller ikke de vet hva som har skjedd.

- Dette er ikke vanlig. Sendinga som Fabelaktiv produserer fra oss er fri fra undertekst, så dette har ikke noe med oss å gjøre, sier kommunikasjonsrådgiver i Norsk tipping, Roar Jødahl, til Dagbladet.

Vikinglotto-sendinga som ligger ute på NRK nett-TV er uten undertekstene.