- Her går det til helvete

Bli med Thomas Dybdahl inn i det aller helligste under plateinnspilling på DBTV.

(Dagbladet): Mandag gir Thomas Dybdahl ut albumet «What's Left Is Forever». Hvordan denne plata ble til kan du se på DBTV de neste syv dagene.

I syv små snutter tar musikeren deg med inn i livet sitt, slik det var under innspillinga.

Første episode kan sees øverst i denne saken, mens det legges ut en ny epiode hver dag til og med førstkommende torsdag.

Dybdahl har vært i Los Angeles for å hente inspirasjon til de nye låtene på albumet. Selv om det har vært lite Thomas Dybdahl i mediene de siste åra, sier han selv at han har jobbet mer enn noen gang før.

- Det er rart å tenke på, fordi jeg har aldri hatt det travlere enn de siste årene. Jeg har bare ikke vært i avisa. Det har vært kjempedeilig, sier Dybdahl.

Med seg på laget på den nye skiva har han fått den anerkjente produsenten Larry Klein, og studiomusikere som tidligere har jobba med folk som Bob Dylan, Robert Plant og Alison Krauss.

- Der gjorde de ting på gamlemåten. Jeg måtte pusse opp gamle ferdigheter jeg ikke har brukt siden jeg gikk på skolen, og satt oppe om nettene og skrev noter. Da jeg traff studiomusikerne fikk jeg knapt sagt hei før de begynte å spille, sier musikeren.