Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her gjør de et forsøk på å covre Ylvis' «The Fox»

Noen som er bedre enn originalen? Døm selv.

(Dagbladet): Søker du på «The Fox» og «cover» på YouTube får du litt over tre og en halv million treff.

Låta om revens mystiske lyder  har motivert mennesker fra alle verdens hjørner til å ta fram gitaren og varme opp stemmen.

Vi har samlet opp et knippe tolkningsforsøk på den virale suksessen. Bedre enn originalen? Døm selv.

- En ære Mediesjef i TVNorge, Hanne McBride, forteller til Dagbladet at det er en ære at innholdet i «The Fox« blir covret og parodiert.

Hun synes det er stas at Ylvis-fansen legger ned energi og sjel i videoene de laster opp på YouTube.

- Gutta har selv sett mange av coverversjonene og synes selvsagt det er kjempegøy, sier hun.

Korpsparodi Ohio University Marching Band står bak en av de mest populære coverversjonene på Internett så langt. Korpset underholdt med Ylvis-låta foran tusenvis under pausen av en amerikansk fotballkamp.

«The Fox» har siden premieren for to uker siden opplevd enorm oppmerksomhet på sosiale medier, men låta ble for alvor kjent da den brakdebuterte på Bilboard-listas 29.plass

I skrivende stund har 32 millioner mennesker sett «The Fox» på YouTube.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling