Her gjør Hove-politiet festivalens største kokainbeslag

Dagbladet ble med hundepatruljen på narkojakt.

TATT: To unge menn blir tatt for besittelse av kokain og cannabis på vei inn på festivalen. Politibetjentene Jon Kristian Randgaard (skjorte) og Vidar Arnesen (svart t-skjorte), og politihunden Gordon, skal sørge for at Hovefestivalen ikke blir en rekrutteringsplass for narkotika. Alle foto: Anders Grønneberg
TATT: To unge menn blir tatt for besittelse av kokain og cannabis på vei inn på festivalen. Politibetjentene Jon Kristian Randgaard (skjorte) og Vidar Arnesen (svart t-skjorte), og politihunden Gordon, skal sørge for at Hovefestivalen ikke blir en rekrutteringsplass for narkotika. Alle foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMØYA (Dagbladet): - Hva skjer nå a?

Dagbladet er blitt med arendalpolitiets hundepatrulje på jakt etter nakotika på Hovefestivalen. Bare etter noen få minutter fatter politibetjent Jon Kristian Randgaard mistanke for oppførslene til to menn.

Randgaard går bort til dem og presser dem i bakken. Det skal vise seg at de to mennene på 19 og 21 år tilsammen besitter to gram hasj og tre gram kokain.

De to mennene lurer på hva som skjer videre. Svaret på spørsmålet er at beslaget er for stort til at det holder med et forelegg. Det blir en sak for retten.

- Dette er det største kokainbeslaget så langt på festivalen, sier politibetjent Vidar Arnesen, som sammen med hunden Gordon skal avsløre Hoveungdommens narkotikabruk.

Så langt har de gjort minst 15 beslag av både cannabis og kokain blant Hoves unge festivalpublikum.

I tillegg ble Snoop Dogg tatt på Kjevik lufthavn i dag med åtte gram marihuana og kontanter til en verdi av 227 000 kroner.

Ungt publikum I fjor var snittet blant de som bodde på festivalen 19,5 år. I går ble en 14 år gammel gutt tatt for bruk av cannabis, og totalt er tjue festivalgjengengere anmeldt for narkotiakovertredelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer